Julens koncerter 2016

Få inspiration til

JULENS KONCERTER

lørdag den 29. oktober i Herning

med Jesper Grove Jørgensen

Vi ved jo godt, at korene ved den tid allerede er i gang med juleforberedelserne, men det kan da ikke skade at få lidt inspiration undervejs, måske endda møde lige den sang, som kan være årets dejlige julenyhed.

JESPER GROVE JØRGENSEN fejrer i år 30 års jubilæum som dirigent for Universitetskoret Lille Muko, et af vore ypperste kor, som ikke kun i Danmark men over store dele af kloden har begejstret publikum med deres brede repertoire. Jesper er også en af de to dirigenter, som i maj 2017 skal forestå musikken ved Danske Folkekors Landsstævne i Herning. Her er så chancen for at stifte bekendtskab med ham i god tid forud.

DANSKE JULESALMER OG –SANGE er en korbog med 50 korsange heriblandt julesalmer, kendte som ikke kendte, jule- og vintersange og christmas carols på dansk. Klassikerne er i nogle tilfælde de velkendte satser, medens en del af de smukke julemelodier, som ikke er lige så almindeligt opførte er nyarrangerede. Arrangørerne er Bo Holten, Bendt Kallenbach, Jørgen Lauritsen og Henrik Metz.

Denne bog rækker til koncerter langt ud i fremtiden og dens normale pris er højere end prisen for at deltage i dette stævne.

 

Stævnets varighed: Kl. 10.00 – 16.00

Sted: Bethania, Torvet 9, Herning

Pris incl. noder kr. 175,00

Indbydelse udsendes ultimo august. Tilmeldingsfrist senest 1. oktober.

Forplejning medbringes.
Der må ikke indtages alkohol i Bethania.
Der serveres friskbrygget eftermiddagskaffe med kage.

Arrangør: Danske Folkekors musikudvalg i samarbejde med Vestjyske Folkekor.

Kontakt: herning2016@folkekor.dk